Wait

Ons Netwerk

 

 

Over ons

 

Vanwege ons brede assortiment, onze (Semi) exclusieve soorten en verschillende partnerschappen met de meest toonaangevende telers, kunnen we de hoogste kwaliteit bieden.

We zijn constant ons assortiment aan het verbreden, altijd strevend naar een perfecte kwaliteit en vernieuwend in onder andere automatisering, robotica, en certificering.

Kwaliteit is onze nummer 1. Niet alleen onze producten voldoen aan de hoogste eisen, maar alles erom heen. VWS is NEN-EN-ISO 9001:2015 & AEO gecertificeerd. We werken met “Ketenregister & Client Export, een digitaal volg en traceer systeem waarin de fytosanitaire garanties in bloembollensector verzekerd zijn. Zowel ISO 9001:2015 en de AEO certificering garanderen een accurate, wereldwijde bloembollen handel en op tijd levering van ons grote bloembollen assortiment. Elke behandeling van onze bloembollen wordt onder onze eigen management gedaan. “We zijn trots dat we onze bloembollen overal in de wereld kunnen laten bloeien op elk moment, ongeacht het seizoen kunnen we altijd de beste kwaliteit bollen garanderen en de beste service. Klaar voor onze klanten waar ze ook zijn.

VWS werkt met de beste veredelaars en handelaren van bloembollen uit Nederland.

We testen de soorten in onze kas door monsters te planten van alle partijen om te worden beoordeeld. Nieuwe soorten lelie, gladiool, tulp en iris op de markt worden ook gepland en gecontroleerd of ze voldoen aan onze hoge standaard kwaliteitseisen voor bloembollen. Het hele jaar door testen we 40 tot 60 nieuwe soorten, die we elke week planten en nauwkeurig in de gaten houden. Deze soorten worden ook in verschillende andere landen gepland ( zoals Italië, Spanje, Colombia, Nieuw Zeeland, Mexico, Japan en Taiwan) om een betere indruk te krijgen van de soorten in verschillende klimatologische omstandigheden. Op deze manier weten we wat we op de markt brengen en kunnen we onze klanten een beter advies geven.

Tijdens belangrijke evenementen, zoals de Dutch Lily Days, staat onze kas in volle bloei!

Onze website is zeer uitgebreid, met veel productinformatie en foto’s van de mogelijke beschikbare soorten. We bieden onze klanten de mogelijkheid om in te loggen in een online systeem om facturen, orders etc te bekijken. Indien gewenst kunnen we ook transport regelen voor onze klanten vanuit ons magazijn naar elke bestemming

Ook onze uitgebreide bloembollen product app is nu onmisbaar geworden. Voor meer informatie kunt u naar the Appstore  of Google Play Store gaan.

Naast onze app, hebben we sinds 2020 onze eigen webshop, waar tulpen en lelies makkelijk besteld kunnen worden.

Voor het geval wij uw interesse hebben gewekt, bent u altijd welkom om ons bedrijf te bezoeken!

We hopen dat u geniet van onze website en wij verwelkomen u bij het grootste aantal soorten van de beste groothandelaar van bloembollen en meer. We zijn slechts 1 klik verwijderd. Neem gerust contact met ons op.

 

 

TOP

Deel deze pagina

blogger
TOP

VWS Export - Import of
Flowerbulbs B.V.

Westelijke Randweg 3
1721 CH  Broek op Langedijk
The Netherlands
+31(0) 226 331050
sales@vws-flowerbulbs.nl

Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS

1.0209503173828