Wait
VWS Export - Import of flowerbulbs B.V.
 
Is een ISO-9001:2015 en AEO gecertificeerd bloembollen exportbedrijf dat wereldwijd exporteert en met ongeveer 25 vaste medewerkers behoort tot de grotere en modernste op haar gebied. VWS maakt al vele jaren gebruik van automatisering en robots voor in en verpakken van export zendingen.
 
Ter versterking en uitbreiding van de organisatie hebben wij de volgende vacature(s) beschikbaar:
 

 

Vacature Junior Sales Manager,
 

Ben jij die Junior Sales Manager met de ambitie om door te groeien? Wij bieden jou deze kans!

 

Ter ondersteuning van het huidige verkoopteam. Je hebt interesse in het bloembollenvak en je wilt je ontwikkelen tot een gedegen verkoper die ons bedrijf in de wereld kan vertegenwoordigen.

Profiel: HBO denkniveau, commercieel inzicht en goede communicatieve vaardigheden. Spaans is een pre.

Wij bieden je een veelzijdige baan met mogelijkheden om je te ontwikkelen bij een groeiend, modern, dynamisch internationaal opererend bedrijf met passende honorering en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

VWS is een export- en import bedrijf van bloembollen, die dit jaar haar 50-jarig jubileum viert. Bloembollen, dat klinkt letterlijk en figuurlijk toch wat stoffig; maar niets is minder waar! Wij versturen onze bollen de hele wereld over en staan voor onze goede kwaliteit. In ons magazijn maken we gebruik van inpakrobots en spoelmachines. We werken met 25 vaste medewerkers en tijdens de piekperiodes een groot aantal flexkrachten. We zijn een familiebedrijf met korte lijnen, waarbij input zeer wordt gewaardeerd. Neem ook eens een kijkje op onze Social Media kanalen om een beter beeld te krijgen van onze organisatie.

Word je blij van deze vacature en kun je niet wachten om te beginnen? Mooi! Stuur dan jouw CV en motivatiebrief op naar hr@vws-flowerbulbs.nl t.a.v. Piërre Hoebe of voor meer info kun je ook contact met hem opnemen per telefoon of WhatsApp 0620074448.

 


 
 
VWS Export - Import of Flowerbulbs BV
t.a.v.: Dhr. P. Hoebe
Westelijke Randweg 3
1721 CH Broek op Langedijk
 
Tel.nr.: 0226-331411
 
e-mail adres hr@vws-flowerbulbs.nl
TOP

Share this page

blogger
TOP

VWS Export - Import of
Flowerbulbs B.V.

Westelijke Randweg 3
1721 CH  Broek op Langedijk
The Netherlands
+31(0) 226 331050
sales@vws-flowerbulbs.nl

Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS

1.0470123291016