Wait

 

VWS, opgericht in 1972, is een echt familiebedrijf dat nu in handen is van Gert Sijm, zoon van oprichter Piet Sijm. VWS exporteert meer dan 100 miljoen bloembollen naar meer dan 50 landen.

De kernactiviteit van VWS is het exporteren en importeren van bloembollen van top kwaliteit, waarvan lelies het belangrijkste product is. Regelmatig bezoeken wij onze klanten en leveranciers om zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen. Ook testen wij de kwaliteit van de bollen door onder andere het opplanten van elke partij en het testen van nieuwe soorten in eigen kassen en op proefvelden over de hele wereld. Daarnaast wordt er middels contract veredeling een exclusief assortiment voor VWS in stand gehouden.

85% van de bloembollenproductie is gelokaliseerd in Europa en de overige 15% gebeurt in het Zuidelijk halfrond (Chili en Nieuw-Zeeland). Deze spreiding garandeert de tijdige levering van het grote assortiment van VWS. In 45 jaar tijd is VWS uitgegroeid tot een van de top tien exportbedrijven in bloembollen.

“We zijn er trots op dat wij elke bol kunnen laten bloeien overal ter wereld, op elk moment. Ondanks de verschillende seizoenen kunnen wij altijd de beste kwaliteit en service garanderen, waar onze klanten zich ook bevinden”. 

De industriële processen van VWS zijn allemaal automatisch; van het wassen van de bollen  tot het inpakken en het testen. VWS is altijd bezig met het verbeteren van producten en processen, zodat altijd aan de kwaliteitsvoorschriften van onder andere ISO 9001:2015 en het AEO certificaat wordt beantwoord. 


 
Social Media

VWS is een trendy bedrijf dat veel gebruik maakt van social media. Zij focussen zich niet alleen op een actuele website en glossy brochures, maar ook onderhouden zij de steeds groter wordende community op Twitter, Facebook, Youtube en Linkedin. Het doel is de huidige en nieuwe klanten op de hoogte te houden met teeltnieuws, informatie, ontwikkelingen en bovendien het delen van kennis.

Voor afnemers van VWS geen grote, dikke productboeken meer, maar alles eenvoudig binnen handbereik en altijd up to date. Onze APP bevat het huidige en nieuwste assortiment lelies, tulpen, gladiolen en irissen en is beschikbaar voor alle op Android en iOS werkende mobiele apparatuur.

“Kort samengevat; We zijn niet zomaar een bedrijf dat bloembollen importeert en exporteert, we zijn vriendelijke, behulpzame,bevlogen en gemotiveerde mensen die naar je luisteren, zorgen dat je je thuis voelt en we werken samen met het oog op de toekomst van uw en ons bedrijf”.

Directie VWS

TOP

Deel deze pagina

blogger
TOP

VWS Export - Import of
Flowerbulbs B.V.

Westelijke Randweg 3
1721 CH  Broek op Langedijk
The Netherlands
+31(0) 226 331050
sales@vws-flowerbulbs.nl

Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS

1.0494842529297