Wait

Bezoek onze Webshop

VWS app

Goedendag, ik wil u van harte welkom heten op onze  website.

Mijn naam is Gert Sijm, CEO van VWS Flowerbulbs; één van de meest vooruitstrevende export- en importbedrijven van bloembollen, behorende tot de top 10 van de wereld.


Door ons grote assortiment, onze (semi-)exclusieve soorten en diverse samenwerkingsverbanden met de meest vooraanstaande kwekers, kunnen wij u de hoogst haalbare kwaliteit bieden.

Wij zijn continu bezig met het verbreden van ons assortiment, streven altijd naar perfecte kwaliteit en het innoveren van onder andere onze automatisering, robotisering en certificering.

Kwaliteit staat bij ons op nummer 1. Niet alleen onze producten voldoen aan de hoogste norm, maar ook alles daar omheen: VWS is NEN-EN-ISO 9001:2015 & AEO gecertificeerd. Wij werken met het Ketenregister & CLIENT Export; een digitaal tracking & tracing systeem waarmee fytosanitaire garanties in de bloembollenketen worden geborgd.

We testen jaarrond zo’n 40 tot 60 nieuwe soorten, die we wekelijks opplanten en nauwlettend in de gaten houden. Deze soorten worden ook geplant in diverse andere landen (o.a. in Italië, Spanje, Colombia, Nieuw-Zeeland, Mexico, Japan en Taiwan) om een beter beeld te krijgen van de soorten onder diverse klimaatomstandigheden. Zo weten we wat we in de markt zetten en kunnen we onze klanten een goed advies geven. Tijdens belangrijke events staat onze kas altijd volledig in bloei.

Onze website is zeer uitgebreid, met veel productinformatie & foto’s van de mogelijk beschikbare soorten. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om in te loggen in een online systeem om facturen en orders e.d. in te zien. Indien gewenst regelen wij voor onze klanten ook het transport vanaf ons magazijn naar elke gewenste bestemming.

Ook onze uitgebreide Flowerbulb product-app is inmiddels onmisbaar geworden; voor meer informatie zie de App Store of Google Play Store.

Mochten wij u interesse hebben gewekt, dan bent u altijd van harte welkom om ons bedrijf te komen bezoeken!

Brochure

Teelt advies

Deel deze pagina

blogger
TOP

Deel deze pagina

blogger
TOP

VWS Export - Import of
Flowerbulbs B.V.

Westelijke Randweg 3
1721 CH  Broek op Langedijk
The Netherlands
+31(0) 226 331050
sales@vws-flowerbulbs.nl

Created by Trefnet • Powered by SHARK CMS

1.2828979492188